• Daily Schedule

     

     

    Time

    Duration

    Subject

    7:40-8:25

    45 minutes

    RTI

    8:25-10:05

    105 minutes

    Reading/SS

    10:05-10:30

    25 minutes

    Writing

    10:30-10:45

    15 minutes

    Recess

    10:50-11:20

    30 minutes

    Lunch

    11:20-11:40

    20 minutes

    Writing

    11:40-1:10

    90 minutes

    Math

    1:10-1:45

    35 minutes

    Science

    1:45-2:40

    55 minutes

    Rotations

    2:40-2:50

    10 minutes

    Dismisal

     

    Schedule is posted in classroom for student use 
  • Student Links Used in Class