•  

    Time

    Activity

    7:45 - 8:30 a.m.

    (45 min)

    Prep for the Day



    8:30-10:00 a.m.

    (90 min)

    Online Meeting with class

    10:00-11:15

    (75 min)

    PLC/Planning/Lesson Development

    11:15-12:30

    (75 min)

    Lunch and Conference Time

    12:30-1:30

    (60 min)

    Professional Development/Campus Training/Planning

    1:30-3:00 pm

    (90 min)

    Online Meeting with Class for those who could not participate in

    the morning





    3:00-3:45 pm

    ( 45 min)

    “Office Hours”